tisdag 27 oktober 2009

Svininfluensa? Nej,tack!!

Hoppade snabbt ur sängen idag för att få lite ombyte i vardagen. Fixade och donade lite och körde sen till Lessebo för att få min lilla spruta, 67 miljoner före i kö så jag körde vidare, in på Ica, bort till macken och sen in på Apoteket. Hämtade “My preeecious” för att kunna sova. Var sen inne på konditoriet och köpte lite fika, stack hem till Ann och snackade, skrattade och drack kaffe.

Därefter ner till vårdcentralen igen och tog min spruta! Ha, kändes ju ingenting, men biverkningar verkar det ju vara desto fler men än märker jag inget.

Hem och in på “Home”. Skulle köpa 2 nallebjörnar i glas från Sea glasbruk, men jösses! Ska de inte sänka priserna när det är ekonomisk kris i Sverige och inte höja skiten? Det är ju nu folk har ont om pengar! Förbankade blodsugare!

In i blomsteraffären och köpte presenter och in på godisbutiken. Körde sen hem och la mig en timme på soffan med min goe mjuke filt upp till hakan och somnade sött. . 

Sen upp till Agnes och Simon! Får ju inte rucka på mina dagliga rutiner, måste ju träffa min lille gullebulle! Hade än en gång sån rackarns tur att det vankades middag, tackar man aldrig nej till och när Adde jobbar är det tråkigt att äta ensam. Blir då oftast macka, orkar inte tillaga nåt annat.

Nu har jag ju två tävlingar på gång! Var med och tävla! Ett supersnyggt halsband och en plåtskylt! Gå till mina tävlingar och knappa in dig!!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: