tisdag 20 oktober 2009

Roliga middag

Upp tidigt idag på grund av en frukostgäst och sen till läkarstationen med min arm. Hade början på “froozen shoulder”, frusen? Jag tycker den varit ovanligt varm, jag! Fick värktabletter och ska på sjukgymnastik. Bär jag alla mina problem på höger axel eller? Var sen på apoteket och hämtade min medicin, började spatsera upp till Ann. Kaja var ju redan där, så det vankades kaffe och goda kaagor! Snackade och höll ibland på att skratta oss fördärvade, väldans roligt! Synd bara att man måste orka med att träffa den där Ann imorgon igen! Det vankades även god soppa till lunch också, vilken tur man kan ha, alltså!

Var väl hemma här ca halv 2, började på med min svenska, mailade över arbetet och givetvis hade jag missat lite! Får väl ta itu med skiten imorgon igen. Jobba, jobba, jobba!!

Adde och jag var uppe och handlade, sen hem och åt, igen! Simon kom och hämtade Diesel, med S och inte Z som jag har fått påpekat idag, så från och med nu får väl Simon heta Zimon. Följde med upp och hälsade på min lille gose fis goding Liam, mormor måste ju bara träffa honom varje dag! Underhöll Zimon under tiden han lagade middag.

Ikväll återigen lugnt, snart läggdags för den gamle och trötte, ny dag imon!! Fredag annan dag, nån som ska me till Harrys?

1 kommentarer:

Anette J sa...

Ska till Harry på lördag. Häng på då vetja :-) Kram Anette J

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: