onsdag 14 oktober 2009

Chanette Lau

Fixade och donade här lite idag, var och köpte inflyttningsblomma till Agnes och Simon. Var sen uppe på X jobbet och hälsade på, men vem kom inte då om inte lilla Ann också. Körde sen upp till Coop och sen hem och vänta och vänta och vänta! Vid 4 dök då min gulliga superhärliga kusin upp då från Danmark! Ylade och skrek om att: Segern blev vår, segern blev vår!!! Åna, men så fantastiskt att träffa en människa igen efter 20 år nästan, såg likadan ut och det var som om vi aldrig varit ifrån varandra! Snackade och fikade och hade det kul och jag blev glad över att hon kom själv, kändes enklast så.

Sen kom Agnes ner och visade upp lille Liam, Adde kom hem från jobbet och fick också vara med på ett hörn. Vid kvart i 7 drog hon sig tillbaka, till Ödevata där de hyrde. Prick 7 kom Ann och Mia. Tack och lov.  för då var man hungrig. Käkade kvällen till ära grekisk mat, björnbärs parfait och drack kaffe. Kände av, tittade på TV och snackade. La även lite tarot-kort för oss och vår härliga framtid!! Segern är nog snarare vår, antar jag!

Agnes kom sen ner och hämtade sin Diezelhund, jag diskade och snart nattelinatti! Ska bara först, ska bara. . . .Hoppas bara att man får sig en djup och utvilande sömn inatt, ska ju usch ha engelskaprov imorgon! Men även det fixar sig! Som allt annat,vetja!!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: