måndag 12 oktober 2009

Grattis än en gång till mig!!!

Märkliga måndagar som försvinner som tåget i horisonten i en blek guldskimrande sol!! (Här kommer minsann författartakterna fram), nåväl ringde idag till läkarcentralen om min arma stackars arm, fick en tid den 20e okt då det visst skulle komma dit någon speciallist från Växjö. Ja, ja jag kan väl stå ut ett tag till, har jag haft ont så här länge så. . .

Duschade och körde sen upp till Aventus för att kolla om det fanns några lediga jobb, missade ju mitt möte för 14 dagar sen när jag var sjuk. Men vad är det för mening med det, när man ändå vet att det inte finns några jobb.

Körde sen ner till modern i Broakulla och hon ville bjuda på varm räckmacka på Emmagården och det tackade jag inte nej till. Handlade lite och sen hem till mor igen. Fick med mig en korg, två skinnjackor och en massa mat; snälla människa!

Hem, bar in alla grejorna och posten och. . .där. . . .bland reklamen. . .låg det!! Grattis, Anneli till vinsten i postkodslotteriet!! Har man tur eller? Vann 1000 kronor. Tackar, tackar!!

Stack sen upp till Agnes och Simon och snackade lite, matade Liam och sen skadade jag mitt barnbarn, INTE MED FLIT, ville bara lära honom krypa! Han ramlade framåt, slog i sin lilla näsa och grät hjärtskärande. Jääädra mormor!! Vadå haft skuldkänslor hela kvällen?

Skulle ha läst engelska idag eftersom jag har prov på torsdag, fanken, jag har öppnat boken men mer har det inte blivit! Istället körde jag och Adde upp till Coop och inhandlade lite grejor till onsdagens tant möte!!

Snart läggdags, får kanske plugga lite då. . kanske. . .om jag inte läser ur min bra:a bok istället!

Glöm nu inte att vara med och tävla!!! Om världens vackraste ring! Jag vill ha, jag vill också ha!!!

2 kommentarer:

Anette J sa...

Grattis till vinsten :) KIram Anette J

Amanda sa...

Grattis till vinsten. Postkodlotteriet är nog ganska bra ändå. :)

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: