lördag 24 oktober 2009

Du hårda natt

. . . .eller kanske?

Jodå, före min och Agnes avresa till Lessebo så hann jag bestämt bli lite packad och hann även med att genom chatten få en träff lördag, om jag vill med en kille som heter H.  Nu blev ni nyfikna, va?

Tåget var som vanligt lite försenat, men kom på och hittade även Agneta. Blarrade och blarrade och till sist var vi inne i stora stada. Bort till Harrys och in! Dansade hade trevligt, snackade med folk, men tror bestämt att karlar tror, att sex är något obeskrivligt! Och då just med honom, han orkade hålla på hur länge som helst sa han. Och vem fanken vill det? Man har väl annat att göra och förresten så anser jag nog att sex är överreklamerat! Men hur i hela friden kan en människa bara sitta och tro att han är så attans speciell? Ja, ja kanske inte mycket innan för det pannbenet!

Var borta och kollade in “Bishops” också en sväng och sen bort och tog oss en korv med mos! Fint med nattamat! Började sms:a med en speciell K och sen på bussen mot Lessebo, väl där stod min lille svärzon och väntade i sin röda Volvo, eftersom han jobbat körde han direkt från Emmabda. Snällt av honom!! Jag blir lite pratsen när jag druckit, så Simon hade det nog inte lätt på hemvägen!

Var hemma i Kosta halv 4, drack en halv flaska Cola, sen bingen!

2 kommentarer:

Simon sa...

Var så lite så...du var inte så farligt jobbig på vägen hem hade förberett mig på värre :) en bjuddrink i baren ikväll såär vi kvitt;)

Sandra sa...

Vem ska du träffa?? Jag vill veta nuuuu!! Ja,ja jag hoppas iallafall att du får det trevligt.

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: