onsdag 28 oktober 2009

En innehållsrik dag!!

Tränade på mina övningar när jag kom hem från sjukgymnasten, åt och tränade med min goe maskin. Gick sen upp till Agnes, lånade Liam och gick en lång runda med honom. Ja, nog är hon lite bakslug den där, Anneli! Visste ju att K skulle köra förbi Kosta ungefär vid kvart över 1 och givetvis gjorde han det! Tutade! Berättade för Agnes när jag kom hem och hon tyckte att det var fult att utnyttja hennes son på det viset! Ha ha!

Hem till Adde, upp till Coop, hem och gjorde lite engelska som jag mailade över till Anette. La mig sen en stund på soffan och Adde väckte mig vid kvart över 5. Körde sen till Lessebo och till Ann på onsdagens vanliga tjejträff. God middag med tjockskurna revben, grillad potatis, grillade morötter, broccoli och en underbar sås! Kaffe och kladdkaka på det! Tur att vi hann och ta en bit snabbt för resten av kladdkakan snodde Mias hund, Harry!! Mumma för doggen.

Slappade framför TV:n och hade det gott! Körde hem vid 10-tiden och då satt Johan och Adde och spelade poker. Gött med höstlov, imon sover vi länge!!!

4 kommentarer:

Sandra sa...

K och H o allt va dom heter...Ja, det är inte lätt att vara poppis.
Kram!

Anonym sa...

Ne, inte lätt! Var glad för att du har Ola, du!!

Anette J sa...

Hehe...Ja du, hoppas det blir något med K :-)) Kram Anette J

Agnes sa...

Ja, eller nää.. eller jo.. Bar det inte blir H;)

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: