onsdag 9 september 2009

Morgonens funderingar

Tänk dig att vara inne i något du inte trivs med. Du känner dig kontrollerad till max, får inte umgås med vem du vill, känner dig psykiskt trött, deprimerad och ORKAR inte tag tag i ditt liv. Intalar dig själv i veckovis om att allt ordnar sig, alltså tror att andra ska ordna upp saker och ting för dig.

Du får ställa upp med DINA pengar, DIN tid och försaka DINA intressen, är det ett liv för dig?

Vi gör våra val i livet, men om du märker att du gjort ett stort misstag orkar du göra något åt det då? Vad är det som egentligen stoppar dig? Jo, rädslan om hur det kommer att gå, vad andra ska tycka, rädd för snacket bakom din rygg och rädslan för att vara ensam.

Ensamheten är inget svårt, ett sätt att verkligen lära känna sig själv, vad du vill få ut av livet, dina drömmar som helst ska förverkligas, och att börja älska dig själv och få tillbaka ditt självförtroende!

Man är också rädd för att såra, men vem är det man gör mest illa? Jo, sig själv.

Att spela ett spel som man absolut inte vill vara med om, gör dig till en bitter och olycklig människa, dina känslor i magen spelar dig ett spratt, känner dig gråtfärdig och utstött. Du kanske vill dra täcket över huvudet och inte stiga upp mer?

Gör förändringar i ditt liv, gör medvetna val, se till att dina drömmar slår in och tänk på dig själv och hur din framtid KAN bli. . . det är lycka! Känn efter med ditt hjärta!

1 kommentarer:

Fru Evelina sa...

vilka kloka ord!
det gäller att aldrig glömma att det är man själv som bestämmer vilka vägar livet ska ta, och det är aldrig försent att ändra riktning!

kram

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: