söndag 27 september 2009

En helg i Kivik

På fredagen vaknade vi då hos mamma och Arne tidigt, åt frukost och packade in oss i husbilen. Gav oss iväg vid 10-tiden med stopp i Tingsryd och sen tog vi en fika utmed vägen.

När vi landade i Kivik var vi ute och gick en runda, var inne på rökeriet och köpte oss lite god kvällsmat. Jag köpte rökta räkor, rökt makrill och en god skaldjurssallad för endast 165 kr. Billigt? Sen begav vi oss neråt havet där vi parkerade inför helgen. Satte oss ute och drack vin och tittade på folk. Sen åt vi vår goda kvällsmat och tog oss några omgångar poker och plump. Var trötta efter den långa dagen och bäddade faktiskt ner oss redan vid 9. Härligt!

Upp lördag morgon och åt frukost och fixade till oss inför dagen. Gick sen ner till marknaden och kollade in allt. Träffade en gammal Skruvbo, mycket roligt! Annika Aronsson som jag inte sett på väldigt många år, lika grann som vanligt och trevlig! Såg även en massa kändisar, bland annat Lena Endre med man, Lasse Kroner, Danne Stråhed och Sanna Nielsen som uppträdde. Har aldrig varit med om så mycket folk, trångt som bara den men trevligt. Köpte äpplen(konstigt!) och äppelmust. Begav oss hemåt vid 4-tiden och tog oss lite vin igen, kvällsmat och nya partier av kortspel.

Kändes märkligt att vara på ett ställe man varit med sitt gamla X, minnen och sorg som blandades med vinet. Tänkte på vad vi hade gjort när vi var där, hur det kändes och hur mysigt vi hade haft det! Ja, det är väl fan vad sentimental man blir då, och tänker och tänker! Men jag kan väl bara vara tacksam för att de inte var där, som tur väl var! Men är nog jobbigt att ligga i bussen när man har 3 kg smink i ansiktet som skall på och av morgon och kväll, ingen dusch, så jag tror inte att det är något liv för det skrället! Måste vara dyrt att behöva se så billig ut! Nästan som en transvestit! Ha ha!!

Söndagen vaknade vi med buller och bång av Arne vid halv 8 och som kände sig såååå stressad för husbilen skulle ju lämnas tillbaka också. . . ohhh! Bara att pallra sig upp och fixa till sig! Kom iväg redan vid 9 så alla musterierna hade ju inte ens hunnit öppna. . för fan. . .Ok. . .men ICA var ju öppet så där kunde vi ju gå in och tur var väl det kanske, för då kom en man inspringande i shorts och T-shirt med håret på ända. . . Ulf Lundell! Bara älskar att träffa kändisar, är väl något av en kändisfreak!

Körde sen hemåt, stannade i Urshult och käkade, sen till Broakulla och packade ur allt, sen stack Arne iväg med husbilen och jag fick tillbaka min lilla Ford, frisk med en ny spindelled för 500 spänn! Packade in i bilen, hem och packade ut, började tvätta och sen kom Agnes, Simon och mitt lilla hjärtegryn jag inte sett på 3 hela dagar!! Pussa, pussa, gosa!

Håll till godo med några foton ifrån Kivik:

011012014017018022

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: