lördag 29 maj 2010

Inget är som väntans tider. . .

Inatt vaknade min lille gullebulle, nej gjorde han nog inte, men han grät och vem tog inte chansen att lägga honom jämte sig då? Jo, mormor! Han vaknade sen vid halv 9 och hade allt som allt sovit 13 timmar. Vilken fantastisk liten unge! Vem kan inte älska ett sånt barn?

Vi åt frukost, dansade som vanligt och mös. Jättetrött vid 11-tiden och la sig till rätta i soffan! Å då kom dom. . . kidnapparna! Då spratt det till i Liam! Pratade, skrattade och dansade och sen gick de hem. Det var det roliga det!!

Eftermiddagen har bara varit seg, la mig själv och sov 2 timmar och efter det bara väntat och väntat! Vem fan ska ordna fest när ingen kommer? Alla upptagna på sitt håll! Nu sitter jag och väntar på att Lone och Mogge ska komma! Lone har nog somnat eftersom hon skulle vara här 1900 och Mogge är på väg. Vi kan nog både festa och snacka, inga problem där inte, och Teqila gillar vi båda två! Nu till den stora frågan!!!???

Emmaboda eller glasbaren?  Vill gärna till glasbaren eftersom jag antar att HD-killen ska dit men drar lite i Emmaboda tarmen också! Löser sig nog. . . sa kärringen som sket i vasken!!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: