fredag 28 maj 2010

Gullefjun

En härlig förmiddag med sol och lite målning.

Vid cirka halv 3 kom då mitt lille gullefjun! Hej då mamma och pappa! Kvalitetstid!! Adde, Liam och jag tog en runda till Outleten. På väg dit när vi gick i godan ro, mötte vi en kille som sprang, tänkte väl inte mer på det förrän vi träffade en tjej som jobbade i skoaffären! Hon skrek: -Han tog ett par skor, han tog ett par skor! Uppståndelse i lilla Kosta vill jag lova! Tur att inte jag ska vittna om nåt! Har inte en aning om hur han såg ut! Köpte lite godis, hårspray, cig och en liten bok till Liam. Han blev även bjuden på bröd i restaurangen av Fanny och det är väl något av hans favorit!

Knallade sen hemåt under lite duggregn och sen var det musik och dans som gällde för Liam. Lagade middag till oss: Spätta, kokt potatis och kall god sås som Adde hade lagat till. Liam åt en stor portion och pratade och skrattade glatt. Och kladdade! Men var gör väl det? Mamma tvättar! He he!

Har busat, har haft fruktstund och Liam vilade kudden men till sist efter blöjbyte och pyjamas somnade han gott i soffan vid halv 8. Nu slapp i soffan för mormor också!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: