onsdag 11 november 2009

Morgonens fundering

Ja, facebook hade ju nåt om att de ville att Reinfelt skulle få leva på existensminimum i 3 månader, passar perfekt tycker jag! Han kan gott få känna på hur det känns att leva på 9000 kr i månaden! När min hyra med el är betald och +  lite andra räkningar på en sisådär 3000 i månaden har man då en tusenlapp kvar till mediciner och mat, och knappt det. Är nu så fruktat uttråkad på att gå arbetslös och för denna attans lön.

Funderar på julen, ska man sälja av allt man äger och har och behöva sätta sig i en etta? Jo, det är väl det han vill den käre Fredrik!! Du ska inte äga en bil(har en papplåda värd 800 kr) inte en dator, (måste man ha i sitt skolarbete!) kläder, kan du ju slita på det du har och du ska inte kunna gå ut och träffa folk och ha kul! (Nej, den stora kärleken kommer säkert en vacker dag att bara knacka på din dörr, han ifrån delgivningen på kronofogden, då eller?)

Ja, det får väl bli Socialen!! Men eftersom man har en son som fortfarande bor hemma är det väl meningen att han ska hjälpa mig och hur lätt är det på en halvtidslön? Och råkar han vara sjukskriven får den stackarn ingen hjälp!

Nej, en talja i taket och en pall med 3 ben, Reinfelt!!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: