måndag 30 november 2009

Anneli Hårfager

Steg upp tidigt idag och sen körde Adde och jag till Kaja i Lenhovda. Snackade och fikade innan Adde skulle masseras och under tiden satt jag och läste i min bok. Efteråt körde vi till fiket och där mötte vi upp Anita och Bengt, fikade igen och satt och snackade till klockan 11. (Årets första semla)

Sen hem och donade lite, var uppe och handlade och sen vid halv 2 körde jag själv till Lessebo och klippte mig, var väldigt välbehövligt eftersom det var länge sen sist. Dess emellan har Agnes och jag varit och hackat i mitt huvud själva, lite ojämnt tyckte Lena.

Hem och la mig på spikmattan, somnade och sov en hel timme, vadå hål i hela ryggen när jag vaknade? Men skönt är det!

Började sen förbereda innehållet till den smörgåstårtan jag skall göra i morgon. Simon sms:ade och undrade om jag var sjuk eftersom jag inte kommit upp idag, men jag är inte nödbedd. Upp och gosade med Liam och Simon bjöd på god glögg med rom.

Hem och gjorde i ordning resten av kladdet, diskade och bloggade.

Snackade med Lucja också, pappa inlagd på sjukhuset eftersom han har vatten i lungorna! Usch ja vad min gamla pappa åldrats bara på det här året, varit mycket sjuk och det verkar inte vara någon ände på skiten. Krya på dig, papz!!

2 kommentarer:

Anette J sa...

Stackars Harry...hälsa honom från mej:-)Kram Anette J

Simon sa...

Tror inte att det var årets första semla. Har nog för mig att du åt en massa semlor i januari, februari ;)

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: