söndag 21 mars 2010

Lördagsös

Steg upp vid halv 9 idag, chockad över det som hänt på morgorkvisten. Här låg färska frallor och Smp inlagd på bordet! Svar: Adde hade hunnit med att duscha, tvätta, gå till affären och hämta tidning! Resefeber? Ja!!

Vid 10 knallade vi upp till lilla familjen och satte oss för att invänta Tobias. Sen gick vi alla upp och morgonfikade på glasshops fiket och tog sen en runda i alla butikerna. Hem och småplockade lite och sen stack vi upp till familjen igen.

Nästa anhalt Skruv! Här vankades det middag och efterrätt med tillhörande dricka, en bra grund för glasbaren minsann!

Jacek och Magda dök upp så att vi hann träffa dem ockskå innan hemfärd mot Kosta, lille Liam blivit sjuk i hög feber och rinnande näsa!

Hem, in på datorn, skickade sms för att se om någon då var intresserade av att hänga med på glasbaren, men icke! Tills en Marie och Sara ifrån Skruv hörde av sig!! Heja heja, bara att fixa till sig och vid tjugo i 10 möttes vi upp utanför!

Fullt ös, mycket folk, Pejje spelade och dansanta karlar! Kvällens höjdpunkt: Arthuro kom fram och sa att jag blivit vald 1 utav 20 att bli  glasbasbarens VIP gäst!! Vilken ära vill jag lova! Så hädanefter har man gratis inträde och det hade väl varit toppen med 50% i baren också?

Stod lite utanför och snackade innan Marie och Sara skulle hem, jag knallade hemåt “ I de ensammas promenad”, av Arvingarna. Natti natt!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: