onsdag 14 april 2010

Nya vanor

har man fått nu sedan Gulli fick hemhjälp! Varje morgon punktligt kvart i 9 blir man väckt, så nu kan man skicka väckarklockan också till loppisen! –Gomorron, gomorron och så var det medicindags!

Min vanliga morgon, stack upp till Coop och vid 12-tiden kom då mamma. Vi åt korv med bröd till lunch och hon hade med sig smarriga wienerbröd till kaffet. Sen bar vi ut 5 lådor med insamlade saker till loppisen  och lite annat smått och gott. Bilen blev full!

Vid kvart i 2 knallade vi upp till dagiset och hämtade Liam, sov så gott när vi kom men var i alla fall inte ledsen. Promenerade sen sakta hemåt och lät Liam vara ute och gå lite. Sen kom Agnes hem från Lessebo och pappa vaknade. Satt där gott och väl en timme till, tills han var så trött och bara satt i min famn med grodan och tutten.

Knallade sen hemåt och dukade och förberedde för kvällens damer. Hade gjort kålsoppa med köttfärs och chokladmousse. Kaffe och kaka till “Det okända”. Snackade och hade som vanligt allmänt trevligt!

Alla mår dåligt på sitt vis har jag förstått. Vissa värre än andra och en del vill göra upp med sitt förgångna för alltid. Vissa tar för alltid på sig en offer roll och tycker synd om sig själva för hela livet! En del vill göra upp och avsluta här och nu! Det är bra det, gör upp med det förgångna och se dig inte själv som ett offer för det du har gått igenom. Det har varit, kan inte göras ogjort och även om du blivit illa behandlad så ta itu med det här och nu. Sen kan du se ljusare på framtiden och göra något åt den!

Vi väljer själva våra liv, vår framtid och dagens innehåll! Ta vara på det! Det har jag börjat göra och det känns gött! Planera inte för mycket utan ta dagen som den kommer!

Godnatt!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: