onsdag 9 december 2009

En liten bagare här bor i staden. . . .

Började då morgonen med att slänga ihop dubbelsats med lussebullar. Sen kom Agnes, Simon och lille Liam och en väldigt trött Adde och hjälpte till. Allt blev bra och givetvis kunde jag bara inte låta bli att sno ihop en  “snopp-bulle”! Vi tog en fika och sen fortsatte vi med pepparkaksbaket där Simon fick kavla, en stark karl skall ju klara det! Jag satt mest och tittade på men skötte inhaset i ugnen, Agnes la upp dem och Adde låg på soffan!

Lille Liam fick tag på två lussebullar som han lekte förnöjt med, smulade sönder dem i molekyler. När allt var klart gick lilla familjen hem, jag dammsög, diskade och fixade till mig lite.

Sen upp till Lessebo och uträttade en massa ärenden, bland annat blev det lite julklappar till svärsonen och lite mat. Hem till Ann vid 6 och sen åt vi som vanligt god middag.

Hem vid 9-tiden och slog in dessa attans julklappar! Nästa år blir det BARA till Liam och kanske nästa barnbarn! Kanske? Bankrutt var eviga jul och krav har de, de små liven! Undrar just när vi ska införa max 200 per person?

IMG_6996

2 kommentarer:

Anette J sa...

Det har vi infört i år. Man lottar o köper till en person för 200-250. Perfekt. Ha det bra Kram Anette

Unknown sa...

Vi kör en ännu billigare variant.. 75 spänn.. Det är skit roligt arr spela tärning om dem..... :-)

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: