söndag 28 februari 2010

Fullt ös medvetslös

blev jag väl inte men nära in på!

Steg upp tidigt i går och tog hand om det vanliga. Var uppe på Coop och sen förberedde jag en tidig middag till Adde och mig. Sov sen en timme innan dusch och kvällens tillfixning!

Vid 7-tiden gick jag upp till Agnes och Simon. Drack lite, tittade på melodifestival och tog en omgång kort. Jag vann!!

Knallade sen upp till Sportbaren och tog en öl med Bengt som spelade och sjöng. Mycket folk o pladder, sen vidare till glasbaren, trodde vi, men plötsligt var skiten abonnerad, märkligt. Skit samma vi fortsatte sen upp till Don Camillo istället där det var fullt ös till Kenne. Söte K var väl där men hade visst ett intresse av en mycket äldre havrekaka, äldre än mig! Good Luck!!

Blev denna kväll bjuden på öl i baren, som tack för senast! Gulligt gjort! Knallade hemåt vinglande och illamående igen vid 1-tiden. De här attans tablettterna jag börjat med gör mig hela tiden sjuk och speciellt när jag festar. La mig och sov men vid halv 6 på morgonen kom Ulrik på besök och det var ju skönt det,  fick sen sova i lugn och ro till halv 12, upp och åt och  la mig en timme igen, trodde jag ja! Vaknade vid halv 6 på kvällen och det var bara till att äta igen.

Gick sen upp en sväng till lilla familjen, kan bara inte vara utan min lille gullebulle! Sen hem och slapp och snart bingen igen!

2 kommentarer:

Anette Jenkins sa...

Haha...Ja ibland är det en befrielse när han kommer o hälsar på. Hoppas du mår bättre :-)) Kram Anette J

Agnes sa...

Jaaahaaaaaa, nu kopplade hjärncellen! Fy vad äckligt :(

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: