torsdag 25 februari 2010

Trött och trött

steg upp vid 9 idag efter att jag ställt mobilen och sen de vanliga morgonrutinerna. Upp till Lessebo till banken för att sätta in 900 som saknades på mitt konto till räkningarna. Inte så att jag råkar ha några liggandes hemma i reserv för det har jag inte men Adde fick sin lön idag och även hans räkningar skulle ju betalas. Ja, ja allt betalt, nästan och inga pengar över blev det! Hur i hela friden ska jag klara mig två veckor till? Inte bara räkningar som ska betalas utan även så behöver man ju mat och bensin! (Och att jag redan ligger back! Ingen gammal moster i Amerika som gått hädan?)

Är trött i kropp och själ, la mig på mattan en halvtimme idag och sen var vi uppe hos lilla familjen. Liam blivit jätteförkyld och han sov, så ingen träff i dag med gullebullen. Hem igen, och inte nog med det, la mig igen för att sova, hur trött som helst, bara en liten stund, men råkade visst bli tre timmar! Herreminje! Men då behöver man tydligen sova, eller hur?

  Min vän Inger ringt och tydligen är hon mer bekymrad och ledsen över att hennes bäste vän sen 25 år flyttar till Nybro till helgen, mer bekymrad än jag! Jag skiter fullständigt i vilket!  Och är det överhuvudtaget en god vän när hennes man blir ditbjuden till Tomas och Rock-Olga på middag en fredagskväll och inte hon? Inga vänner och lätt att skylla ifrån sig att det är vårt fel när det är han som inte får ha sina vänner kvar för henne. (De har ju för Guds skull inget gemensamt!!, hennes ord.) En del människor vill ju vara i centrum och allt ljus på mig ungefär. . . .blev lite värre sen när hon började fyllna till och började hacka på Leif om Tomas tjejkompisar! Då sitter mesen och blundar och säger ingenting!!!!???

Nåväl, livet ska tydligen inte vara lätt! Om jag går in i ett förhållande och mina vänner inte är värda något i hans ögon, då kan han dra. . .

Middag blev det också ikväll. Gammeldags mjölkstuvade makaroner med köttbullar. riktigt gott och längesen!

Nu TV och slapp och sen sova ut igen. . .. . .

1 kommentarer:

kidzmode sa...

Visst är räkningar såå tråkigt. Har själv precis betalt.
Har en tävling i bloggen, kanske muntrar upp lite?

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: