söndag 7 februari 2010

Glasbaren . . . igen!

Det var ju lugn här under dagen i alla fall och bakis var jag ju inte heller. Men dee har jag varit idag!

Började killa lite under dansfötterna under kvällen och till sist så bestämde då Adde och jag för att festa till det lite. . . drog upp till glasbaren vid halv 11 och ikväll var det då öset! Mycket folk utifrån också, mycket dans och dricka! Sen fixade då min käre son till en efterfest som hette duga! Glasskole elever, folk som bor uppe och lite annat folk. Spelade för högt och en del ringde på dörren och en del bankade i väggen! Ja, kan man förvänta sig annat? Kanske blir uppsagd från lägenheten också?

Festade än mer och det var inte bra. . .idag alltså! Hade nattgäst som inte gav sig iväg förrän vid 20.00 ikväll, trevligt trevligt!

Annars har jag försökt och diska upp en stor disk men det har väl tagit cirka 4 timmar, ingen ork alls, Har också varit och hälsat på lille gullebullen!

Ska snart ramla i säng, ovaggad!!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle vara skoj att se lite bilder från partajet!


Hej hallå, inte menat som spam utan mer som tips! Du har ju varit med i tidigare tävlingar hos mig och nu tänkte jag meddela dig att vid 15-tiden under både måndag och onsdag, så uppkommer två nya tävlingar, där du kan vinna exklusiva produkter (hud och hår). Hoppas du får en toppenvecka på ingång, kram.

/Emma-Lou på http://emmalou.myshowroom.se

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: