fredag 4 juni 2010

Lugna gatan. .

har det varit idag. Steg upp halv 8 och intog en god frukost tillsammans med datorn och Smp och sen var det solen som var den viktigaste ingrediensen av denna dagen.

Agnes, Simon och Liam var här en stund och Simon skulle hjälpa mig med att stadga till min spegelhållare med stora skruvar, inte klart än! Gullebullen känner sig hemmastadd när han får det han vill av mormor! Pepparkakor, banan och musiiik!

Adde fick då äntligen sina pengar och de skulle ju lösas in på Coop men då rasade tydligen kassa apparaten ihop! Fick inga pengar! Körde då till Lessebo för att lösa ut dem hos Anita men då påstod hon att de redan var utlösta! Tillbaka till Coop i Kosta och då fick han sina pengar. Anledningen var tydligen att Coop inte löser ut checkar på mer än 2000 riksdaler. Men Hallå!!! Då ska det väl inte stå på checkskrället att det går att lösas ut på Coop, eller? Jaja, men även det gick ju att lösa tydligen! Skulle bara behövas en vända till Lessebo först och ett antal liter bensin fattigare!

Lagade en god middag här ikväll, tog mig en whiskeypinne och blev sen sugen på kaffe och kaka! Ingen kaka, borta!! Bara ställa sig att baka en! En banankaka bidde det och Anneli fick sin lust mättad!

Tidig kväll och en utsövd Anneli, förhoppningsvis!!

0 kommentarer:

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: