söndag 29 augusti 2010

Helgens bravader

Fredagen började med att Helena och jag satt ute och tog en öl, när Bill kom inrullandes på sin HD. Meddelade att Mogge och han skulle komma, Mia, Helena, Jonne, Adde och två arbetskamrater till Mogge kom. Fick fina presenter och en jättefin blomma av grabbarna. Festade och vid 10-tiden blev det då promenaden upp till Pizzan. Blev ordentligt laddad och gjorde sen bort sig som vanligt! Att man aldrig kan hålla käften! Där spriten går in, går vettet ut? Men det är ju från fyllehundar och småbarn som man får höra sanningen!

Jaja, livet ska ju gå vidare och det gjorde det. Träffade återigen en kille, stand in kanske i mitt sinne. 40-åring i från Kristvallabrunn. Nog snackat om det.

Vaknade upp vid halv 8 och Ola åkte hem vid halv 10. Diskade och plockade iordning lite och sen var det soffläge tills halv 2. Duschade och sen in och fira Agnes vid 3-tiden. Fick god smörgåstårta och god efterrätt, spelade lite kort på kvällen med Ante och Lisa. Sängdags vid halv 11. Precis färdig!

Upp idag, söndag vid 8 och sen ner och förberedde inför försäljningen i lägenheten. Rasslade till med folk och fick ganska mycket sålt, men nu har det varit lugna gatan en stund! Låt mig få sälja mer. . . .vill inte, orkar inte anstränga mig och ringa runt sen och försöka bli av med resten!

1 kommentarer:

Nadine sa...

Håller tummarna för att du får allt sålt,när vi va där va det juh skit mycket folk så lite cash lär det bli utav det varjefall:)

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: