söndag 31 januari 2010

Det var den helgen. . .

som går lika snabbt som veckorna ungefär.

Då är vi då två arbetslösa i detta hus, sonen jobbade sin sista dag i dag.

Ja och vad ska jag bli när jag blir stor då? Starka funderingar på nunna, lebba eller varför kanske inte snickare? Vet just nu för fan ingenting, låter bara dagarna gå, men varför inte? Rätt var det är kanske hela ens liv är förändrat? Tur att man egentligen ingenting vet!

Glömde ju att skriva att Mia Doney var här på kaffe i fredags också. Trevligt med oväntad besök!

Idag har man varit tjurig igen, hade inget varmvatten, märkligt nog så det fick bli till att koka vatten på spisen och avnjuta en gammal hederlig raggartvätt istället. Ett större I-lands problem antagligen!

Agnes och jag var uppe på Outleten idag. Hittade två kanonsnygga tröjor som jag köpte sen blev det en födelsedags present till min gullebulle! Fikade och umgicks, inte så ofta det händer att Agnes och jag är helt själva heller.

Ja en lugn kväll, ingen Chrille hört av sig! Åker snart upp och skjuter fanskapet! Usch, bara inget sånt händer!! Då åker man ju dit! Kan ju vara dumt att önska honom det!!

Sovit på min matta 1,5 timme! Vaknar till emellanåt av att jag snarkar, hur i hela friden man nu gör det! Gör jag aldrig på natta. . . vad jag vet! (bara andra som vet!)

lördag 30 januari 2010

Själv göra själv ha. . .

Fredagen lugn förutom då kvällen! Ann hämtade mig vid 9 och sen stack vi upp till Pizzan. Disco, herreminje, blev väldans packad, dansade och tjabbade runt som vanligt! Drog mig hemåt vid 1-tiden, vingel hela vägen hem, ramlade in i en buske i nerförsbacken och trodde aldrig att jag skulle ta mig upp! Men till sist så. . .  In i huset, in på toa och käktes av hela mitt hjärta! Fy bubblan!

Vaknade väldigt dålig idag, tog en attans tid att komma igång och orkade inte ens bädda! Då e jag sjuk!

Vid 12-tiden knallade jag upp till Agnes och sen gav vi oss iväg till Outleten och köpte blomma till mor och sen drog vi iväg till Broakulla. Firade mammas 67 årsdag. Det blev smörgåstårta och tårta, kortspel och sov en sväng på deras soffa. Vid 9-tiden körde vi sen hem och sitter nu och snackar med Adde och två kompisar. Snart veckotidningar och sängen!

torsdag 28 januari 2010

En väntans dag. . .

Har gjort det gamla vanliga på morgonkvisten men råkade visst sova till kvart i 10! Städade sen lite på toan och målade klart tavlan med Liam. Skitkul så nu ska här målas mera, behöver bara lite mer dukar.

Gick här sen och väntade på att de skulle ploga så att man kom ut med bilen, behövde handla, i massor.

Var uppe en sväng hos lilla familjen och gosade, då kom han! Plogarn! Sen var det bara till att sticka till affären och sen laga till vår middag.

Slappekväll som vanligt, väntar nu bara på att Mia ska ringa, eller om jag kanske ringer henne! Måste ju få veta när grabbarna ska spela på glasbaren!! Man ser fram emot helgerna, kanske nåt kul även denna?

onsdag 27 januari 2010

Lappmjäll

vill jag inte ha mer, får skotta o skotta och den fördärvade min onsdagskväll. Skulle ju köra till Lessebo i kväll på dam middag men eftersom vägarna var oplogade och spåriga så vände jag hemåt igen. Vem fanken vågar köra. . . och sen med en Fååård?

Har tvättat hela dagen och Agnes kom ner med Liam som jag skulle passa idag när de skulle köra till Nybro och handla, Trodde de! Lappmjäll (ett roligt ord jag fångade upp på facebook av min gudson) har det som sagt var varit så de stannade också snällt hemma. Gjorde som jag brukar göra med min lille gullebulle men idag vägrade han att sova hos mormor! Bara dansa och busa!

De kom sen och hämtade honom vid halv 4. Kvällen får jag tillbringa med TV:n , “Det okända” och utan en planerad god middag hos Mia! Hua!

tisdag 26 januari 2010

Lycklig igen. .

när datorn är med mig och fungerar!

Idag har jag varit i Lessebo och uträttat en massa ärenden. Köpt hår medikamenter, handlat, varit på biblioteket och lämnat tillbaka alla de böcker jag lånat för mitt svenska arbete, som jag nu skiter i och sen var jag på banken och placerade om alla mina miljoner i fonder! Knappast, men betalade räkningar för 8000, härligt! Då har man inte mycket över den här månaden!

Sen hem och började sy om ett gammalt lakan som insyns- skydd till mitt ena köksskåp och började på en tavla som Liam ska få i 1-års present!

Var uppe sen hos familjen och pussade på min lille gulle bulle, pom pom fiiiis!

Hem och plockade iordning allt som jag ställt till med och la mig sen på mattan en timme.

Suttit vid min älskade dator, som min son antagligen kommer att sno med sig den dagen han flyttar, eftersom det är hans, men det ska vi bli två om!

Lugna gatan i kväll, sen soooova igen. Härligt!!

måndag 25 januari 2010

Förbannade dator

som krånglat mer eller mindre hela dagen! Så fort man skriva ett inlägg eller kommentera så strejkar den jävlen! Hoppsan. . . .något gick fel. . . .!!!

Steg i alla fall upp vid 8 idag. Åt, bäddade och duschade. Adde jobbat idag, så Thomas och jag snackade lite innan jag skjutsade honom till Lessebo och tåget. . bye bye, ses snart igen! En mycket trevlig helg och en mycket trevlig pojk!

Hem och sen gick jag en långpromenad, visste ju att jag skulle möta Chrille på den sträckan, finurliga jag! Tutade så mycket att jag höll på att bli hörselskadad, vinkade som besatt!! Dagens lycka!!

Agnes kom ner igen och lånade datorn, vilade lite på soffan och gick sen upp till dem. Hann gosa med Liam cirka 10 minuter innan sovdags, åt en potatis och en kycklingbit.

Adde var hemma när jag kom, körde sen till affären och satt sen och bokstavligen tittade på datorn, som inte fungerade. Ikväll TV och slapp!

söndag 24 januari 2010

Slappesöndag

har det definitivt varit idag. Frukost, bädd, dusch på morgonen. Var uppe hos Agnes och Simon och hämtade min dator, sen upp och handlade och tankade. Givetvis vred jag av min tändnyckel till bilen men ordnade sig när väl mina aggressiva nerver lugnat ner sig.

Hem och förberedde middag till Adde, Thomas och mig. Fläskfile med potatisgratäng!

Tittat på TV ikväll och vi fick besök av Fanny, en jobbarkompis till Adde.

Vid 9 blev jag helt slut! Sääääängen!!!

Lördagen

Ja, som vanligt kom då en Inger in, ställde sig vid sängen och påstod att hon såg tre fötter, märkligt! Sen var det bara: NU VILL JAG HA KAFFE! Orkade inte stiga upp, låg och gonade mig lite med mannen i fråga ens stund till.

Upp och satte på kaffe och sen satt jag K och Inger och blarrade till halv 12. Efter mycken gos och hej då körde då K!. Jag bäddade och plockade iordning efter frukost,Inger körde hem och jag fortsatte med dammsugning och skura av golvet i köket.

Thomas och jag stack upp och handla. Vid 4-tiden stack ungarna ner till Skruv till sin far på middag och jag och Thomas stack upp och tog en Pizza, hem till bingen och sov nära 2 timmar.

Upp till Agnes och Simon en sväng med datorn och sen hem igen. Tog en drink och sen stack vi upp en sväng till glasbaren igen. Lugnt. . . satt en stund och tittade på folk. . . . sen hem till bingen!

lördag 23 januari 2010

Härliga fredag!

Den inleddes med städning och förberedelse inför vår långväga gästs ankomst. Handlade och förberedde lite inför kvällen. Agnes kom ner en sväng och sen var det jag som gick upp till dem. Mamma och Arne kom även dit så vi fikade och snackade. Sen hem och la mig på soffan en stund till Adde och Tomas, vår gäst då dök upp!! 1,5 år sen vi träffades sist så det är alltid kul!

Vid 6-tiden kom Inger och senare Agnes och Simon. Satt och groggade och smååt lite. Sen framåt kvällen när vi väl skulle gå så ringde ju då K! Lovade att försöööka komma upp till glasbaren! Och för en gångs skull dök han då upp, kom vid 12-tiden. Levande musik denna kväll, mycket trevligt! Var till och med uppe och dansade!

Vid halv 2 begav vi oss då hemåt K och jag, Inger låg redan och sussade sött på soffan. Sen kom Tomas och Adde och vi satt och snackade en stund. La oss framåt halv 3 och måste säga att den känslan att ha någon som ligger och håller om en, en hel natt inte går av för hackor! Niiiice!

torsdag 21 januari 2010

Leif och Frida

Idag har jag bara slappat på förmiddagen, duschade vid 12-tiden och det var väl ovanligt sent för mig. Agnes kom sen ner en sväng och lånade datorn.

Såg genom facebook att Leif och Frida ifrån Emmaboda var på väg till Kosta så jag bjöd in dem på kaffe. Snackade och hade kul.

Gick sen upp och träffade Liam en liten stund och sen gav de sig iväg på promenad. Jag gick hem och satt inne på datorn en stund, åt och tittade på TV. Tidigt i säng ikväll, får ju fint besök imorgon eller rättare sagt hela helgen. Party party!!

onsdag 20 januari 2010

Ett lättat hjärta

har jag fått nu när jag bestämt mig och det känns fortfarande bra. Ingen mer skola för mig!

Tagit det lugnt idag och bara gjort det jag har velat, som att bädda, duscha, suttit med en långfrukost, legat på mattan, kört med min maskin och varit ute på en långpromenad.

Liam och Agnes var också nere och hälsade på och tog lite nya bilder till min facebook och givetvis skulle min lille Liam vara med!

La mig på soffan en timme och slappade igen, körde sen upp till Lessebo och handlade och var sen och hämtade Mia. Hem till Ann, fick god middag och efterrätt. Var bara tvungen att synda lite ikväll! Vi snackade och tittade på TV. Får väl gå en extralång runda imorgon nu när jag ätit så mycket gott!

Hemma halv 11 och märker att sonen druckit upp ens groggvirke man ska ha till helgen, då blir man lite sur!! Etersom den inte finns i Kosta, ska man behöva köra till Lessebo igen? Feeen!!

tisdag 19 januari 2010

Äntligen bestämt mig

och du kan inte få mig att ändra mig på den punkten, förstår nu varför jag mått dåligt! Jag vill inte plugga! Så enkelt är det! Skiter i om alla behöver akademisk utbildning idag och det är faktiskt inget för mig att plugga! Orkar inte leta upp en massa fakta och skit som jag inte är intresserad av och det känns som om jag skulle bryta ihop, jag har inget läshuvud det är bara att konstatera! Jag är praktiskt lagd och nu är det jag som ska till arbetsförmedlingen igen. . . jag vill praktisera!! Jag vill jobba med kroppen och så är det bara! När jag väl bestämt mig ramlade den stora stenen ut som jag hade i mellangärdet! Nu får det bli som det vill!!

Har i dag varit i Skruv och hälsat på pappa och Lucja, fikade och snackade ett par timmar, sen körde Adde och jag en runda till mamma också och hälsade på.

Hem och åt mina nyttigheter, sen kom Agnes och Diesel och hälsade på. La mig sen en timme på mattan och sen upp till Agnes och Simon, gosade med min lille goding! Hem och lagade middag!

Vägde mig på morgonen, 67,5! Har för för hela friden lagt på mig 9 kg och trivs inte värst vidare! Har ju växt ur mina kläder. Målet är nu att gå ner till 63 kg! Kämpa, kämpa! Tills helgen i alla fall, då måste man ju leva lite. . . .eller?

måndag 18 januari 2010

Herre min Je. . . .

ibland undrar jag själv hur korkad jag egentligen är! Hur kan man gå ut och skriva nåt så korkat på facebook om att jag nu ska börja leva i celibat? Precis som om man höll på för jämnan med det där. . . andra! Lever ju för hela friden i celibat för jämnan. . . man gör ju liksom det när man inte har ett förhållande! Hjärncellerna hänger inte riktigt med antagligen. . . är det åldern?

Idag har jag gett järnet riktigt kanske eftersom det är måndag. Har renbäddat, tvättat, dammsugit och tagit en storstädning av toaletten. Ringde och bad bruket hämta den tvättmaskin som stått sönder i mitt badrum i nästan två år, fick i och med det ett större och som ett nytt, annorlunda badrum! Härligt med större plats! Var sen uppe och hämtade lille Liam och tog ett race med barnvagnen i modden, trögt och slirigt men fick väl min motion för dagen. Hem och lagade nyttig kvällsmat, diskade och låg en halvtimme på mattan.

Resten av kvällen, slappa och TV, kanske skulle kolla upp mina läxor oxå? Bläääää!

söndag 17 januari 2010

Mormors lilla Liam

Han vaknade till ett ögonblick vid kvart över 10, sen lugnt till halv 3 men då la jag över honom i min säng. Ska man skämma bort, ska man göra det ordentligt! Somnade om och ibland vaknade man av att man hade små söta fötter uppe vid halsen. Vid kvart över 8 vaknade han idag, såg sig omkring och pladdrade lite, när han fick syn på mig så kom världens leende. Vi steg upp och bytte blöja och åt frukost, sen blev det bäddning, skalning av potäter och morötter. Sen busade vi runt och hade kul, vid 11 åt han igen, somnade sött och sov i nästan två timmar.Under tiden hann jag duscha och dona lite.

Vid 2 kom Agnes och Simon och middagen var klar, en liten söndagsmiddag me de goaste! Sen gick de hem, snodde min Liam och gick. . . och jag diskade. Adde och jag var sen uppe i affären och handlade, sen hem och la mig och snarkade på spikmattan en timme.

I kväll har det varit lugnt med TV tittande och mys i soffan. Snart sova igen. . . .

Tävla om 10 mobiltelefoner!

5230blog

Tävla hos Agnes, avslutas 17 januari

lördag 16 januari 2010

Nunna eller lebba?

Vaknade vid halv 10 idag, liten tung i huvudet faktiskt! Fixade i ordning en storfrukost här till tre grabbar och mig själv. Sen var det då disk och slingade till mitt hår med efterföljande dusch. Körde upp och handlade och sen började Adde och jag på att göra en kycklingsallad med tillhörande currysås.

Vid 5 kom Agnes och Simon ner med min lille gulle bulle. Vi har ätit, busat, dansat och gosat. Han somnade sen för natten vid 8-tiden och nu gäller det om han sover hela natta!

Vid halv 5 skulle då en viss K göra entre, men inget as dök upp! Nähä, nu lägger jag locket på och skiter i allt vad två ben med pynglen har. Funderar starkt på att bli antingen nunna eller lebba, men det är klart, blir jag nunna får jag ju inte träffa lille Liam och det måste jag ju bara! Lebba. why not? Med nån som är lika trött på karlar som jag och som vill dela min hyra! He he, kanske synd att man inte är lagd åt det hållet då!!

Skit samma, det går nya tåg. . . . .ut i vida världen!!

Gårdagen

var en lyckad och kulig dag! Fixade till mig och stack sen upp till lilla familjen, tog oss en tur till Nybro och shoppade. Blev lite mat och en ny tröja, mascara, hårfärg och ett nytt tant läppstift, ska börja med sånt nu! Var tillbaka i Kosta, antar jag framåt 3. Hem och vilade soffan och seeeen, ringde telefonen!! Pratade med K i 40 minuter, sen upp till Agnes och Simon igen!

Vi åt pizza, snackade med K igen en halvtimme, tittade på TV och tog några omgångar med lite kortspel. Förlorade i alla fall inte, för mycket pengar! Simon och jag drack lite öl och whiskey och sen blev det glasbaren igen, var ju tvungen att bjuda min svärson på en drink och lite öl på sin 31 års dag.

Knallade hemåt vid 1-tiden och satt här och snackade lite med grabbarna som varit i Hovet på nån fest som urartat. Sängen vid halv 3!

torsdag 14 januari 2010

Liam idag 11 månader

Grattis gullungen min och han GICK själv fram och mötte mormor idag när hon kom! Så sööööt!

Förbannade Telenor

fortfarande varken mobil eller dator!  Pengar på momangen utan påminnelse, annars stänger vi av!!

Var uppe hos Agnes i tisdags där jag träffade Sara och barnen annars hände det inte mycket den dagen!

Igår var väl den största händelsen att Ann och Mia kom hem på kvällen, nu har vi börjat våra onsdagsträffar igen med god mat och nya avsnitt av "Det okända"!

Har börjat skolan igen idag, massor med läxor och jag vill inte, jag vill bli lyxhustru och ta hand om en man som har rikligt med pengar!! Finns du? He he

Blir nog en lugn eftermiddag, ska bara ringa Telenor och påminna dem om att jag finns!!!

tisdag 12 januari 2010

Hur dum är man. .

eller dom. Ingen mobil eller dator som fungerar! Missat betala en räkning från November! Men Hallo! Kan man inte skicka en påminnelse? Känner sig lite handikappad utan dator och mobil. . .tänk om någon ringer? Hoppas att allt ordnar sig idag!

Igår var jag på banken, handlade, uppe hos Agnes och Simon. Tvättade och tog även den sovsäck som inte blivit tvättad sen nyår. Slapp annars vid TV:n, la mig vid 10.

söndag 10 januari 2010

Min sängkompiiiis!

Vid halv 8 kom då igårkväll min kompiiis Ann. Tog oss ett par groggar och vid 10 stack vi upp till glasbaren. Lite halt i en snödriva där det tog tvärstopp, kom varken fram eller tillbaka och skrattade så vi höll på att pinka ner oss.

Ingen levande musik den här kvällen heller. Kan väl påstå att det blir lite segt att bara sitta och dricka och snacka med samma folk. Skärpning, musik vill vi ha!!

Vid 12 knallade vi hemåt, jag vurpade givetvis i nerförsbacken och drog Ann med mig i fallet! Vi har kul på våra träffar i alla fall! In och åt lite mackor och sen i säng!

Steg upp vid 10 och åt frukost och sen körde Ann. Jag diskade, bäddade och duschade. Fick sen rycket och plockade ner alla stjärnor och stakar och bytte gardiner i köket.

Var uppe och handlade, lagade lite middag och sen upp en sväng till Agnes och Simon och lille Liam.

Hem igen, vilade soffan en stund, åt igen och sen till Agnes och Simon igen. Det man inte har i huvudet får man ju ha i benen, glömde en grej! Gosade med gullungen igen och sen hem.

Kväller och snart läggdags!

lördag 9 januari 2010

Märklig bil

har jag. Den skulle kostas på 4000kr men blev istället 700 kronor, skratta eller gråta? Körde i allafall till Hovet och min reperatör vid 9, han var så gullig att han skjutsade ner mig till fiket. Tog min frukost där, träffade Bernt och Anita. Satt sen till 10-tiden och gick sen till Margaretas krukmakeri, hittade givetvis lite småplock och sen upp till Volis igen. Han hade spolat motorutrymme och  hela karossen under ren! Sen in till bilprovningen! Och konstiga värld, fick anmärkning på att den läckte lite olja och ett lyse som gått sönder men behövde inte återbesikta! Ibland hör Gud bön, hur i hela friden kunde detta hända? Bara att tacka och ta emot och nu kan jag köra ett år till!

Stack sen till Lena och hälsade på en sväng, in på macken i Lessebo och tryckte i mig en hamburgare och sen in en sväng till lille Ann.

Hem och dammsög, diskade och duschade. Nu har jag tagit kvällens första drink! Väntar på Ann och sen . . . glasbaaaaren!!!

fredag 8 januari 2010

Arbetsförmedlingen

var jag inne på idag 10.00, var ju så illa tvungen efter kallelse men känns helt meningslöst. Inga jobb och hon vill bara att man ska läsa vidare med lån och sen i min ålder! Jag kan ta över hennes jobb och sen kan ju hon läsa vidare om hon har lust! Passade på att handla och gå in på Apoteket när jag ändå var där.

Hem och grejade lite och sen stack jag upp till Agnes och Simon, endast Simon vaken. Fick den äran att väcka min trynande dotter och efter en stund vaknade även Liam. Gosade en stund och snackade och sen stack de iväg till Kalmar. Jag gick hem och åt och sen såg jag en DVD, “Baksmällan”, den var rolig den, somnade sen en timme på soffan, som vanligt!

Blev bjuden på middag på kvällen hos Agnes och Simon, gott och mätt som bara den! Adde kom också upp efter jobbet. Gosade givetvis med gullungen och vi tittade på “Let`s dance”. Gick hem vid 10 och nu sova. . . upp tidigt imorgon!

torsdag 7 januari 2010

Och granen

kastade jag ut i dag på förmiddagen! Dammsög och dammade. Fanken vad färglöst det blev i mitt vardagsrum! Men samtidigt skönt att slippa!

Var uppe och hälsade på min lille Liam idag, sen kan man väl säga att man har kommit in i de slappedagar man skulle kommit in i för längesen, men det är ju så dags nu när man snart ska börja skolan igen! Har legat på soffan för det mesta idag och givetvis lagat lite middag, lite mat i magen behövs!

Såg en gammal film idag om Bröderna Grimm och den slutade med: sen levde de lyckliga i alla sina dagar! Men vad härligt! Ja, visst det stämmer väl? När du väl är på topp, otroligt lycklig och tror att allt ska lösa sig, så faller man ju ändå, alltid något skit som stoppar ens lycka och hopp om en bättre framtid! Men vad gnäller jag då om egentligen? Jo, kanske om brustna illusioner om kärleken som man trodde fanns, att man kände att nu, har jag träffat Honom med stort H, platt fall pannkaka, känner sig åter igen som en 15-åring med olycklig kärlek och drömmen om att DET var rätt! Men så fel man kan ha och så pinsam man känner sig!

Nåväl, har man klarat sig själv i 1,5 år så klarar man det säkert ett tag till! Får inte glömma att ha roligt under tiden bara!!

Tack, Agnes för min fina bloggpresentation!!! Mer läsare också, härligt!!

onsdag 6 januari 2010

Julen ut. . .

Gårdagen började då med att jag körde till Hovet igen. ..  en liten attans Fååård som ska kosta 4000 att laga, läckte visst olja både här och där! Feeen!

Körde sen upp till Broakulla och mor för att ta en fika, därefter hem till Agnes och Simon en sväng och fick SEMLA, lägger sig precis där det inte ska!

Hem och vilade en stund, skottade den attans snön och duschade. Vid 7 kom Ann och vi snackade och tog en liten grogg, vid 10-tiden knallade vi upp till glasbaren……igen. Träffade Nettan och Leif och lite Kostabor, drack inte hejdlöst denna kväll och det var väl bra? Då slipper man ju all jävla ångest och skit! Stack hemåt vid 12-tiden, tryckte i oss lite mat och la oss.

Steg upp i dag och fixade en rejäl frukost till oss och sen körde Ann. Jag diskade, bäddade och började plocka undan det mesta av julen, skönt men inte så hemtrevligt längre.

Sen blev det dusch och ut och skotta fram bilen och trappen, upp till Agnes och Simon en sväng och sen stack Adde och jag upp och handlade lite.

En lugn kväll ser jag nu fram emot!

måndag 4 januari 2010

En misslyckad, tråkig och jävlig dag. . .

Jaha, började då dagen med att köra till Hovmantorp med bilen eftersom den läcker olja. Var där halv 9 men var det någon mekaniker? Satt och väntade inne på macken, väntade och väntade, skickade sms och ringde men inte fan kom det någon! Vid kvart över 9 körde jag hem! Och vad skulle jag lära mig utav det, inte ta något för givet!!

Hem, bäddade och fixade till här lite, stack sen upp en sväng till Agnes och Simon. Ja, när jag sen kom hem ringde mekanikern, då hade han haft problem på morgonen och bad om ursäkt och undrade om jag kunde komma imorgon vid  9! Hem igen, hade fått ett gulligt meddelande på inkorgen!! Och vem fan tror du att du är, Anneli? Kanske dags att landa på jorden och inte vara så attans naiv? Kanske bli lite ödmjuk och stå med båda fötterna stadigt på jorden? Ena dagen är man så uppåt att folk antagligen tror att man går på uppåttjack och den här dagen – BOTTEN! Får väl skylla mig själv, kan inte leva uppe i det blå för jämnan, eller? Dags att räfsa ihop hjärncellerna och sortera ut dem? Vad ska jag lära mig av det här? INTE TA UT NÅGOT I FÖRSKOTT – IDIOT!!

Nåväl, somnade en stund på soffan, lagade till lite middag. . . och sitter! Kan inte städa, här är rent! Har ingen lust att slänga ut julen än, har ingen koncentration att se på TV och vill ingenting och ändå rastlös, hur fanken går det ihop?

Nåja, snart kommer lilla Adde hem! Då har man ju nån det kan gå ut över!! Skojar bara. . . .

söndag 3 januari 2010

Trevlig dag

Och Agnes har lagt in bilderna från nyårsafton!!! Gött! Nu kan man titta ofta!!

Tog en storfrukost med grabbarna i dag och sen kom även Ann på lite fika, och vem ringer under fikat då? Jo, lilla K!! Lovade och höll för en skull gång ord! Trevlig och rolig pojk!

Sen stack jag och Ann upp och hälsade på Agnes och Simon, vi missade lille Liam som sov, men det gjorde inget! När Ann kört hem stack jag upp igen och fick gosa med honom en stund. Hem och lagade till middagen till Mig och Adde och sen satt jag inne på datorn och kollade lite bilder!

Snart sova, upp tidigt!!

Bilder från Nyårsafton

 CIMG0778CIMG0779CIMG0780CIMG0781CIMG0782CIMG0783CIMG0784

Fest igen

blev det igår! Skulle komma ett gäng från Skruv, men kom bara en person, Pontus och Adde var besviken! Resten av gänget som sen skulle komma, kom inte förrän vid 10 när vi skulle gå, så nog var sonen än mer besviken! Eva, jag; Pontus och Adde satt och spelade lite Fia med hutt, inte bra!

Eva och jag knallade sen upp till glasbaren vid 10. Där hade varit bröllop så det var fullt med folk! Inte många känningar men de Kostabor som var där fick jag med hem på en liten efterfest vid 12 och granntanten var inte glad. . .som vanligt!

Fick en massa sms av en viss K och sen ringde han upp, snackade nog en halvtimme! Skulle höra av sig idag, ja, ja vi får väl se det! Pontus och jag satt sen och snackade till halv 3, var bara tvungen att lägga mig, orkade inte mer! Men inte Pontus, han satt här i köket och snackade med kompisar, var inne på datorn och spelade musik, och vem kunde somna då? Vid 4 slocknade jag nog av ren utmattning.

Upp halv 10 idag och började röja i all skiten här, dammsög och duschade! Jaha nu får vi se vad denna dag bär i sitt sköte!!

lördag 2 januari 2010

Lika trötter idag

har jag varit, men sov ut. . . i 13,5 timme! Tog en långfrukost med Adde för en gångs skull, och sen var det bara till att röja i lägenheten, packa upp och försöka fräscha till sig själv lite. Var uppe och handlade och sen hem och suttit här och funderat mer eller mindre i cirka 4 timmar på mitt liv, varit inne på en viss person för att skicka ett meddelande, men hur tuff är jag då på en skala? Zero, är man blyg i vanliga fall så! Men där alkoholen går in blir man attans tuff!

Jaha, väntar på Addes gäster, glaaaasbaren igen! Tänkte först inte gå men så råkade en kompis höra av sig. . .. vad fanken. . . . OK då. . .. .lever ju bara en gång!!

Berättar imon hur trevligt eller otrevligt det varit!!

Morgonrim, absolut sista

Skrangligt jag nu går vägen genom 2010, kanske jag detta år får åka till Rio?

Men troligtvis e jag utstött och mobba, får säkert även detta år sommarjobba.

Vi får se vad livet bär i sitt sköte, är det kanske i år med mannen  jag får mitt möte?

Jag får väl leva efter min motto, Heja, det är i år ska vinna på Lotto!!

fredag 1 januari 2010

Nyårsafton

blev nog den bästa i mitt liv!

Vid 2 gav Anneli, Ralle och jag oss iväg, stannade till i Åryd och hämtade upp en kille som också skulle med till Ljungby. En lång och tråkig färd dit, men äntligen så var vi där!

Vilka fantastiskt underbara killar och tjejer, de bokstavligen öppnade sina famnar för mig, kram och presentation av varenda en! Kan väl säga att dessa människor, MC-folket är fanken så mycket trevligare än raggarna! Otrevliga typer egentligen. . .och det har man varit i 9 år!!! Raggare!!!

Kvällen gick sen åt till att dricka så mycket du bara orkade med. . .mycket god mat, champagne och smällare!! Vid 12 kan jag väl säga att det blivit så mycket av den starka varan att jag inte ens fixade att sms:a och minns faktiskt heller inte om jag drack champagne! Hade annat för ögonen, om man säger så! En sån söt MC-kille!! Kan väl säga att jag den natten hade sällskap, och det var ju längesen man hade det, att sova jämte en man en hel natt!! Ska nu bara försöka hitta honom på facebook också!

Steg upp vid 10 idag och tror att jag då fortfarande var väldigt packad, men försökte vakna till lite när man fick ett vackert leende och en kopp kaffe av honom! Sen försökte jag få ner en macka, satt sen och snackade och rökte. Mådde inte bra om man säger så! Vid halv 2 begav vi oss hemåt och var hemma i Kosta vid 3. Stack upp en sväng till Agnes och Simon för att kolla in alla kort jag tagit, men var visst inte mer än 15! Men det räckte, man har ju minnen!!

Har ringt runt lite och försökt äta lite till, nu slappa i soffan heeeela kvällen och tänka på . . .

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: