tisdag 29 juni 2010

Måndag och tisdag

Måndagen innehöll massor av sol, städning hemma och gos med Liam. Var med Agnes och hämtade på dagis och sen var vi i Lenhovda och hämtade paket. La mig vid 10-tiden och somnade som en gris.

Dagen idag har också innehållit en massa sol, varit och hämtat Liam på dagis och slappat. Vid halv 4 kom världens bästa Marie och hälsade på. Hade med sig god glass som vi avnjöt till kaffet.

Ensam är stark, jag vet!! Och det är väl något som jag antagligen ska lära mig och leva med! Vänt bara tills den dagen mina 7 miljoner på Lotto kommer. . . .dåååå vet man var vännerna finns! Ska inte klaga egentligen, har jobb, min goa familj och väntar nu bara på att få svar om lägenheten. Nu har hon fått sina pengar, men skulle inte förvåna mig om hon nu gått på semester så att man ändå inte får något svar!!

Har idag ansökt om CSN bidrag, ett steg närmare skolan!!

Aaaaddeeee! Jag vill ha tillbaka min dator, Nuuuuu!! Känner sig lite handikappad. . .shit.

Just nu hos Agnes och Simon och imorgon jobb och däckbyte hos Tappen!

måndag 28 juni 2010

Öland och jobb

Fick då äntligen träffa min lilla son på Öland! För honom blev det då jobb och för mig stranden i min lilla solstol. Köpte presenter till Liam och slog upp mitt lilla tält. Kvällen tillbringades då på “Yellow” och fick träffa hans chef Mischa som då är känd från “Robinson Karibien” och vilken tuffing! Helt underbart trevlig, rolig och galen! Blev bjuden på en stark och Addes goda grillbuffe.

Kröp sen in i mitt lilla tält vid 9-tiden och somnade som en stock!

Dagen efter träffades Adde och jag igen och åt frukost tillsammans på bageriet, sen jobb för honom och jag la mig i solen igen, cirka en 6 timmar! En tyst dag, ingen man kände  och ensamhets känslan kröp, Saknar verkligen en god kompis att göra en massa roligt ihop med! Vadå om du har 6895 vänner på facebook? Hjälper inte på din fritid! Fick i alla fall träffa Mischa och Mika som också var med i Robinson, hur trevliga och gulliga som helst. Såg även att Kanal 5 kommit och började rigga upp sina grejor inför TV-inspelningen! Kul höst att se fram emot och man hoppas ju nu att min lille son kommer med i serien.

Framåt kvällningen blev det en pizza på “Yellow”, snack och sen ett långdraget Heeej dåå av sonen, körde sen hemåt igen, fast nu mot Broakulla och mor. Sov över och vi firade en liten midsommarafton med sill och potatis fast i år blev det ingen nubbe. Vid 16.00 började då mitt 25 timmars pass över helgen. Har sovit 2 nätter hos pappa och Lucja och när jag väl körde hem söndagskvällen vid halv 10 var jag mäkta slut i kroppen. Stopp i Lessebo för att handla, träffade Berit och Ann och snackade bort en stund. Hem för att packa upp! Agnes sms:ade att Liam var vaken och då var man ju inte sen att sticka upp och gosa med min lille pom pom fis!!

Hem och packade upp resten och vid 12-tiden somnade jag som ett ovaggat barn!

Steg upp vid 8 idag för att ringa en massa, skriva ut räkningar, ordna tid till däckbyte och att låna Agnes dator. Ska även söka CSN lån och gotta mig i solen! Får väl sen nu om jag får något besked om lägenheten. Skulle gärna vilja flytta in till den 1:a augusti, den som lever får se. . . .

tisdag 22 juni 2010

Måndagen och tisdagens bravader

Måndagen avlöpte ganska lugn här hemma, plockade i ordning och packade. Fick ett glädjande besked om att Anders kunde laga min bil. Ja, jösses vilken skillnad och inte låter han som en HD heller längre. Jobbade mellan 16.00 och 21.00 och sen körde jag hem till pappa och Lucja och sov över där.

Idag har jag återigen jobbat, mellan 07.00 och 12.00 och det kan man väl säga är fina tider när man sen är ledig tills fredag eftermiddag. En vanlig fredag för min del och ingen midsommarhelg med en massa bus inte!

Fick idag det glada beskedet om att jag kom in på skolan till hösten! Börjar den 25e augusti!

Låg ute och solade lite idag och sen har det blivit pack igen, nästa anhalt Öland och Adde! Tråkigast är väl att även min dator försvinner ett tag till Öland, men kan som väl är låna Agnes och Simons, så nån gång kan jag väl skriva av mig, antar jag!

Blev bjuden på god middag hos lilla familjen och fick chansen att gosa och busa med Liam. Nu får jag inte träffa honom förräns på måndag, men dååå ska jag allt rå om honom!

söndag 20 juni 2010

Slappt!

Denna innehållsrika söndag har bestått i att köra till Coop och fått besök av mamma och Arne. Var uppe en sväng och hälsa på Liam, Agnes och Simon.

En fruktad huvudvärk idag och har mått skit. Sov mellan 16.00 och 20.00 i en konstig djup sömn och det är mitt straff när jag varit ute och festat! Precis slut i kroppen! Nähä, imorgon väntar allvaret, att börja jobba enligt schema! Tur är väl det, slipper man ha ångest när man festat och mår därefter! Har inte fått ett dugg gjort här hemma idag, nya tag imorgon!

Barfotafest i Brittatorp

Dagen var väl ingen höjdare precis förutom att mamma kom och hälsade på, sen gick vi upp till lilla familjen en stund. Vilade middag en timme och Agnes kom ner och gjorde mig sällskap under tiden jag fixade till mig inför kvällens fest!

Vid kvart i 5 kom Lone och hämtade mig och sen blev det ett par öl hos Lotta där vi samlades inför avfärd till Brittatop. Välkomstdrink, linedance och mycket god mat.. “NoName” hette bandet som spelade och var helt suveräna! Dansade och buggade sen loss barfota hela kvällen. Hemma igen vid kvart i 3!

Steg sen upp vid 11 idag. Får väl packa sen iför min natt i Skruv, börjar jobba imorgon och har sen tänkt åka till Öland och Adde några dagar. Får kanske vara med på TV?

lördag 19 juni 2010

TV 5

kanske sonen får vara med om i sommar då. Ett nytt program som typ “Ullared” fast “Campingen”. Hoppas han håller sig framme bara så att han kan vara med på TV. Han kan ju göra reklam för sin vackra 48-åriga singel mamma också. He he

Lördagsmorgon

vaknar utsövd och solen skiner!

“ Man är aldrig så lycklig eller så olycklig som man inbillar sig!”
La Rochefoucauld

fredag 18 juni 2010

Luraaad!

blev man än en gång på vädret idag. Kallt och jäv…! Tog en runda till Broakulla och mamma och sen fortsatte vi till Emmaboda och tog en varm räkmacka på “Emmagården”! Sprang och kollade lite i butikerna och köpte mig ett gammalt lakan med spets för 30 kr.

Väl hemma hade då solen tittat fram igen, så givetvis blev det min solstol ett par timmar.

Beställde pizza åt mig och Agnes som vi avnjöt hemma hos henne, Liam hade somnat efter allt bus idag, men väckte honom snart. Mormor var ju tvungen att ha sin gosetid också.

Lugn kväll och snart en tidig bäddning, feeest imorgon!

torsdag 17 juni 2010

Du härliga dag!

IMG_6254

Liam badar i sin pool…

Kan sammanfatta den här dagen väldigt kort på grund av att jag just nu är väldigt trött!

Mådde tjyvtjock på morgonen och ville bara åka till Öland och Adde eftersom jag visste att han hade tråkigt, men ändrade mig när jag väl pratat med honom. Han hade fått jobba hela dagen i dag och njööööt! Puhh, ett problem mindre!

Sol ute, sol inne, sol i hjärta sol i sinne och solbränd och vacker är jag! Har sett Liam ta sitt första dopp i dag i sin pool och Agnes kom ner och fixade min DVD så att jag kunde se “Avatar”! Oh, min Gud vilken film! Vilket djup och så vacker!! Nu kan man sova med ett rent och vackert hjärta!

 

onsdag 16 juni 2010

Mycken arbete. . .

har det varit även idag med en massa tvätt, mattor, kuddar och täcken. Var nere på C-packen och hämtade mer lådor till allt som ska packas, träffade lilla Nettan och det är alltid lika kul!

Hem och solade och hade det gott, var uppe och tog hand om Liam en liten stund medans Agnes sov och Simon kollade fotboll. Vi var ute i sandlådan och hälsade på Lena och Peter.

Tänkte att jag ikväll skulle kolla in filmen “Avatar” men otekniska Anneli fick givetvis inte igång DVD:n! Gjorde inget, för Mia Sms:ade och undrade om jag ville komma upp till Lessebo. Fick ett flott parasoll till min veranda och en ursnygg tröja. Fikade och snackade och körde sen hem vid halv 10.

Vill ni se min ursnygga “Mors dags” Present? Gå då in på Agnes blogg, där jag är fotad med den! Urtjusig! Tackar!!!

tisdag 15 juni 2010

Fullspäckad dag

blev det visst. Hade tänkt mig en solar dag, men ack vad man sket sig än en gång! Fick bli att dammsuga nere och plocka bort alla Addes grejor från toan och städa densamma.

Var idag med och hämta min lille gullebulle på dagis, men inte fanken blev han glad när mormor kom, jätteledsen och ville bara leka med den stora trampbilen.

Körde sen upp till morsan och fick god middag och årets första svenska jordgubbar till efterrätt, snackade och hade kul! Fick sen med mig lite flyttlådor hem och började att packa ner Addes prylar på hans rum och städa ovanvåningen.

Sitter just nu med en kopp kaffe, bloggar och funderar. . . när ska han ringa igen? Nästa gång blir det HD till Öland för att hälsa på Adde! Och nu ringde telefonen, ett oväntat besök av Mia! Kulan värre!! Hej hopp!!

måndag 14 juni 2010

Öland och HD!!

Packade in alla Addes prylar här vid halv 9, gav oss sen iväg för att lämna Liam på dagis och sen mot Ööööland, med ett par fikastopp på vägen. Var även uppe vid Byxelkrok och Långe Erik! Underbart väder och sista anhalten blev ju då Addes nya hemadress: Böda havsbad! Träffade chefen Daniel och fick se hans nya bostad, en liten stuga som han skulle dela med en annan kille. Liiite jobbigt att lämna honom kvar, min lille pojk! Lämnas ensam där han inte känner någon och förstår att det var nervöst för honom. Men det klarar han, när han väl börjar jobba och lär känna nya människor!

Drog oss hemåt och hemvägen tillbringades med att Agnes skulle utnyttja sin kamera till fullo! Blev kort på strutsar, kameler och väderkvarnar! Pizza hämtades i Eriksmåla, stopp på Coop och sen hem till Agnes och Simon en sväng! Min telefon ringde men tänkte inte mer på det, kände inte igen numret och trodde att det var någon som ringde på mina grejor på blocket! Ringde igen, och dååå, herreminje, blev jag erbjuden att åka HD!! Vem tackar väl nej till det? Inte jaaaag!!

Tog en långtur och jag njöt i fulla drag, skorrade ett bra tag i rumpan när vi kom hem, skön massage! He he! Hem till lilla familjen med den Mc-dress jag lånat av Simon och sen hem. Har ett leende på läpparna än!!!!

Ja, lägenheten har jag inte hört ett ord om än, skatan ska väl se att jag kan betala av det som jag ligger back med på denna hyran innan hon kan ge mig ett besked! Men pengar kommer!! Hon behöver inte vara orolig! Allt löser sig, livet är underbart!!

söndag 13 juni 2010

Dassväder

har det varit. Blåser som fanken, kallt och jä…..! Steg upp ganska sent idag efter glasbaren. Inget tryck där direkt och knappt inget folk man kände, men sitta där skulle jag!

Har varit uppe hos lilla familjen och sovit middag! Har ångest inför Addes flytt imorgon! Sitter och funderar på hur ensamt det kommer att bli, vi har ju trots allt haft kul ihop! Kan snacka om allt, mer som kompisar än som mor och son och i ensamheten är det ju trots allt honom jag har haft. Har gått igenom ett antal “seperationer” nu men kanske ändå denna blir värst? Jag blir än mer ensam, ska nu stå på helt egna ben, inte rätta mig efter andra och bygga upp min egen tillvaro och stora förändringar i ens eget liv!

Men då finns det ju människor som jättegärna hjälper till, har försökt att få en frist att flytta över i 2:an snarast eftersom ekonomin är som den är, MEN uppsägningstid på denna lägenheten, att få in sin hyra (som säkert går till produktion och inte till lägenheterna), men att tänka på människan som finns bakom och behöver hjälp skiter de i de fisförnäma damerna på kontoret i!! Ja, ja du ska få dina pengar den 24e juni!! Sen får man se om hon mjuknar! Skata!!

Ska nu förbereda de mackor vi ska ha på vår lilla utflykt till Öland imorgon och som tur väl är, hänger Agnes med så man slipper köra de 18 milen själv hem! När vi släppt av min lille son, buhhhh!

lördag 12 juni 2010

Marknad o lite annat. ..

har det blivit idag. Lilla familjen, Adde och jag tog en tur dit vid 12-tiden. Såg mitt X med sin rock Olga som nu plötsligt blivit mörkt mahogny och såg ännu äldre ut! Karma, karma, aldrig säga så om andra, då får man dubbelt tillbaks. Hann att varva dem och de försökte undvika oss till fullo! Skönt att det inte kändes ett dugg! Bara befriande att slippa! Puhhh! Finns annat mer spännande och roligt!!

Körde sen ner till Skruv och fick oss et dejligt smörrebrödsbord med Axel, Birthe, Tiina och Alex. Blev visst lite öl och snaps också, så man kände sig lite salongsberusad på hemvägen!

Har nu fixat till sig lite och väntar på danskarna och pappa som ska komma hit, blir väl ett par öl och sen glasbaren! Får väl se hur denna kväll slutar! Kan bli helt fantastiskt, spännande, helt underbart . . . . eller en ren katastrof. . . .

fredag 11 juni 2010

För Frida tog studenten. . . .

Uppe tidigt idag och målade ett skåp, tog hand om Diesel en stund och tog en promenad med honom. Gosade med gullegubben och sov middag. Dusch på det och körde sen en runda till mor! Herreminje, nu har hon ramlat igen. Bruten lilltå, svullen ankel och ett fördärvat knä, snart dags för rollator morsan!

Vidare ner till Emmaboda och Fridas student. Lilla gumman var bra i gasen och det tjoades och tjimmades. God smörgåstårta och jordgubbstårta. Människor man inte sett på länge, en fruktat trevlig kväll, minsann!

Hemma vid 11 och nu nana kudden!

En tub, Sandra kostar 430 kronor och varar 5 månader! Naturläkemedel och det skadar aldrig att prova! En helt naturlig produkt som bara ska finnas i vår kropp och som vi oftast har för lite av! Lovar, ska kollas av mig i egen hög person, funkar det är det än bättre!

torsdag 10 juni 2010

Sa… regnväder!

Upp vid 8 idag och började renbädda och tvätta, höll sen på med det hela dagen. . .mycket!

Adde och jag drog en repa till Lessebo och man blev där bjuden på fika av sin son och kollade in nya loppisen.

Väl hemma igen så var det mat, dammsugning, tvätt och Agnes som då kom ner för att plåta de grejor jag ska sälja på “Blocket”, kom och köp!! Hängde sen med Agnes hem för att gosa med min lille gose snutte fis!

Hem och börja måla på ett annat litet skåp som jag råkade “hitta”! Har man inget jobb så gör man sig jobb!

Har fortfarande stora funderingar vad gäller kursen igår, mycket att fundera över och mycket att förvånas över. Kan det vara så lätt att bara tillsätta något som de påstår att kroppen saknar? Lovar att prova och återkomma med svar senare! Kan det bota värk, sömnproblem, vatten i kroppen, övervikt och övergångsbesvär så är jag inte sen att testa! En tub ska då räcka i 5 månader och efter det borde man väl märka av ett resultat?

Men hur fanken beställer man? Marianne har lovat att skicka instruktioner över detta men har jag tålamod eller? Nä. . .  vill ha nuuuu!

Adde har nu bestämt sig för att inte flytta förrän måndag. . . då får man ha sin stora gulle gris hemma ett tag till. . . Gott!

En lååång onsdag

och härligt, underbart roligt!

Startade morgonen med en frukost hos pappa och Lucja, lite ovanligt att de steg upp samma tid som mig och det eftersom jag idag inte började förrän klockan 9 på Furugården. En kurs som varade i 3 timmar, om brandsäkerhet och lite annat smått och gott.

Hem – Agnes kom ner en sväng för att plåta lite grejor som jag ska sälja på “Blocket”, men då var väl batteriet slut! Försöker imorgon igen. . .

Tog mig en dusch och vid 4 kom Marie och hämtade mig för vår lilla utflykt till Karlskrona och en kurs hon anmält oss till. Fattade inte alls vad det egentligen handlade om. . . men nuuu vet jag. En mycket intressant kurs hos Marianne och Brian. Brian håller då på med naturmediciner och Marianne har i 35 år jobbat med våra hormoner och vad det handlar om! Till exempel om hur farligt det är med mediciner som fördärvar vår kropp och ger oss kvinnor bröstcancer!  Att det oftast är östrogenet i vår kropp som vi har för mycket av och att vi saknar det viktigaste: Progesteron! Givetvis behöver vi östrogen i en normal dos men mer av det andra! Det farligaste idag är de plaster, microvågsugnar och de p-piller vi stoppar i oss.

En läkare Dr John Lee´s studier, forskning, erfarenhet och bevis som han har presenterat. Och om hur all världens läkare egentligen nekar till det här! Här är det bara pengar, makt och politik som styr! Givetvis ska läkaren tjäna pengar på oss. . . genom att stoppa i oss en massa farliga mediciner!  Egentligen har världen och de stora maktstyrena botemedel mot både cancer och till exempel diabetes but who cares? Jag bara säger så här: GÅ KURSEN! Mycket att skriva om men man fattar mer om man går kursen! Rekommenderas varmt!

Här ska micron slängas ut, p-piller lägger vi av med och nu ska jag börja använda Progesterone! Och beställa tid hos Brian! Jag ska bli en ny människa och leva länge!

Tack snälla underbara Marie för en trevlig och lååång kväll! Du är en ängel i mitt liv! Generös och underbar!!

tisdag 8 juni 2010

Sicken tur. . .

man hade då!

Gårdagen tillbringade jag då mellan 7.00 och 14.30 på lilla Furugården. Lika mysigt som vanligt, förutom att vi hade ett dödsfall till.

Hem sen och slappade, upp och gosade med Liam och sen hem och åt. Energierna ur min kropp bara försvann och det blev soffläge för min del. . .zzzz…. upp igen vid halv 8 och tittade en stund på TVn, la mig igen vid 9 och sov djupt idag tills klockan 8.

Ska småplocka lite här hemma och vid 3 blir det till att åka till Skruv igen, jobba kväll och sen en övernattning hos pappa eftersom jag i morgon bitti ska på utbildning på Furugården tre timmar. Ja, så är läget!

Testing, testing

säger de när de ska testa sina mikrofoner och så gör även jag eftersom bloggservern inte fungerade igår. . . . .

söndag 6 juni 2010

Du härliga dag!

Sov lite längre än vanligt idag men som vanligt var det solen som gjorde mig lyckligast, fast det är klart. . . Liam kommer klart först!

Mamma och Arne kom en sväng förbi både hos lilla familjen och här. Arne hjälpte mig med det sista på min spegelhållare så nu ska den väl vara lite stadigare och sen fick den sig en sista omgång färg också! Dammsög här framåt kvällen och tog en härlig dusch med rundsmörjning efter solen.

Här står mina bananlådor och väntar på att bli packade! Vet varken ut eller in just nu, vill flytta, vill inte, orkar inte, hinner inte, måste flytta och funderar fram och tillbaks! Jaja, det kanske inte är meningen än? Har fortfarande inte fått nåt besked av Ljubo om lägenheten, väntar och väntar!

Vet bara att man får jobba häcken av sig med flytten, inte bara mitt utan även Addes grejor ska ju packas. Det ska målas om och prylarna ute ska flyttas och eftersom “jag bara är en kvinna” så behövs ju lite kraftkarlar för att flytta mitt golv. Det ska sättas in annonser, göras om ute på nya stället, en begravning i Göteborg, Adde till Öland och sen ska jag ju då hinna sommarjobba också!

Jösses vad trött jag blev plötsligt! Får väl gå och häcka nu!  Tre arbetsdagar på raken nu och seeeeen . . . allt annat! Zzzzzz!

Kors i taket. . .

vad jag har varit lugn denna helgen då! Adde hängde med Agnes och Simon till Växjö och jag har njutit av solen hela dagen! Mia och Ann kom hit och fikade, alltid trevligt med goda vänner!

Stack sen upp till Agnes och Simon på kvällen, grillade och busade med gullungen. Snackade även med Lena, Peter och Helena och sen var det dags för lördagens kortspelsomgång! Vann ikväll hela 8 kronor och sen gick vi hemåt vid 12- tiden, Adde och jag!

Tanten trött, nu nanelinan!

fredag 4 juni 2010

Lugna gatan. .

har det varit idag. Steg upp halv 8 och intog en god frukost tillsammans med datorn och Smp och sen var det solen som var den viktigaste ingrediensen av denna dagen.

Agnes, Simon och Liam var här en stund och Simon skulle hjälpa mig med att stadga till min spegelhållare med stora skruvar, inte klart än! Gullebullen känner sig hemmastadd när han får det han vill av mormor! Pepparkakor, banan och musiiik!

Adde fick då äntligen sina pengar och de skulle ju lösas in på Coop men då rasade tydligen kassa apparaten ihop! Fick inga pengar! Körde då till Lessebo för att lösa ut dem hos Anita men då påstod hon att de redan var utlösta! Tillbaka till Coop i Kosta och då fick han sina pengar. Anledningen var tydligen att Coop inte löser ut checkar på mer än 2000 riksdaler. Men Hallå!!! Då ska det väl inte stå på checkskrället att det går att lösas ut på Coop, eller? Jaja, men även det gick ju att lösa tydligen! Skulle bara behövas en vända till Lessebo först och ett antal liter bensin fattigare!

Lagade en god middag här ikväll, tog mig en whiskeypinne och blev sen sugen på kaffe och kaka! Ingen kaka, borta!! Bara ställa sig att baka en! En banankaka bidde det och Anneli fick sin lust mättad!

Tidig kväll och en utsövd Anneli, förhoppningsvis!!

Orkade inte…

blogga igår, ville bara ta det lugnt efter mina 12 timmar på jobbet! Vilken röra  och för första gången har jag jobbat på Södra. Ingen rolig kväll och morgon med 3 dödsfall av goa pensionärer! Ville gärna säga Hej då till dem och att se dem så orörliga, så stilla. . . . Livet och döden är märklig, kuslig och spännande! Själv ser jag med nyfikenhet på min egen död den dagen den kommer, men nu har jag inte tid! Ska leva och njuta först tills den dagen man själv ger upp och inte orkar mer!

Var med i går när de hämtade en, flytten från säng till bår gjorde stanken i rummet olidligt, kändes hela vägen ut till bilen och den satt i min näsa tills i går kväll. Efter dusch, insmorning, lite massage, tandborstning och parfym och en eftermiddag ute, tyckte jag äntligen att den försvann men å andra sidan kan man ju minnas! Usch!

Träffade även Agnes och Liam igår och Eva, en gammal jobbarkompis var här och fikade.

OCH en ny dag för de levande IDAG!!

onsdag 2 juni 2010

Onsdagens inlägg

kan man ju skriva redan nu. Har varit en lugn morgon och nu sitter jag väl mer och mindre och väntar på att få köra till jobbet. Ett pass mellan halv 2 och 9 ikväll. Får sova över hos pappa och Lucja inatt och sen är det upp till jobbet igen i morgon vid 7. Torsdagen skall bara jobbas till 12, men man vet aldrig, kan bli längre.

Väntar nu på besked från Josefine och Ljubo, ett positivt sådant! Snälla!

tisdag 1 juni 2010

Växjö än en gång

har det blivit idag. Mamma, Adde och jag körde in halv 10 för att då “låna” lite pengar på pantbanken. Vilken besvikelse!!! Man ska nog äga tre guldtackor för att få ut några pengar där, helt meningslöst!!

Vi körde sen till Bergqvara utanför växjö och tog en fika, fortsatte sen till City-gross och gjorde fynd! Foppatofflor för 29.90. Sommarens arbetssko! Träffade pappa och Lucja som också var inne och tog sen en korv hos Bosse.

Hemma igen! Började måla än en gång på min spegel och nu åkte det med tre krukor till.

Vid halv 6 kom då världens goaste Marie. Fikade och snackade. Massage för själen!!

Var uppe hos Agnes, Simon och Liam en sväng, hem och diskade och tog en runda med penseln till.

Ja, en dag till till ända! Funderar nu på min flytt, min utförsäljning av mitt hem, Addes flytt och allt annat runt omkring. Tur att man har lite att tänka på! Synd om hjärnan skulle stagnera, ingen risk att man blir senil inte!

Hjälper det om man skriver sin önskan?

- Kära Änglar, hjälp mig nu till en ny ekonomisk nystart i mitt liv!  Helst just nu, för då vet jag att allt går vägen!!!

Besökare

Online:
Idag:
Denna vecka:
Denna månad:
Totalt: